Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης συνέλαβε μία 16μελη συμμορία παρασκευής και εμπορίας ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την είδηση που δημοσιεύτηκε στις 2 Οκτωβρίου 2009, ένα από τα μέλη της συμμορίας ομολόγησε ότι εάν δεν είχε συλληφθεί θα δολοφονούσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, επειδή όπως είπε "είναι εχθρικός στους μουσλουμάνους". Μάλιστα κατέθεσε ότι προσέγγισε μία εκκλησία στην οποία λειτουργούσε ο Παναγιώτατος, για να πραγματοποιήσει το σκοτεινό σχέδιο του, όμως απομακρύνθηκε όταν είδε τους άνδρες της ασφάλειας.

Η ομολογία αυτού του αρρωστημένου ατόμου, θέτει επιτακτικά το θέμα της προστασίας του Οικουμενικού Πατριάρχη. Όσοι παρακολουθούν τις μετακινήσεις του Παναγιώτατου και τις επισκέψεις του σε δημόσιους χώρους στην Τουρκία, μπορούν να αντιληφθούν ότι η προστασία του έχει ανατεθεί σχεδόν εξολοκλήρου στην... Θεία Πρόνοια. Η φρουρά που έχουν διαθέσει οι Αρχές Ασφάλειας είναι ελαχιστότατη (ένα - δύο άτομο) και εύκολα αναγνωρίσιμη.
Το κενό στα μέτρα προστασίας του Παναγιώτατου έχουν επισημανθεί από παρατηρητές, οι οποίοι υπενθυμίζουν τις απειλές που δέχεται ο κ. Βαρθολομαίος και οι οποίες δεν περιορίζονται στα μέλη της παρακρατικής οργάνωσης Εργκενεκόν που έχουν συλληφθεί. Στις απειλές αυτές θα πρέπει να προστεθούν και τα άτομα που φανατίζονται από την αντιπατριαρχική προπαγάνδα που συστηματικά καλλιεργείτε στην Τουρκία. Τα άτομα αυτά, είναι απρόβλεπτα, δεν εντοπίζονται εύκολα και γι' αυτό είναι πολύ επικίνδυνα.

Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι με αφορμή και το τελεύταιο κρούσμα, οι αρμόδιοι του Φαναρίου, θα πρέπει να ζητήσουν από τις Αρχές, πρόσθετα μέτρα φρούρισης του Παναγιώτατου.