Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Μετά από οκτάχρονη κωλυσιεργία της κυβέρνησης και ισόχρονη απραξία των μη μουσουλμανικών κοινοτικών ιδρυμάτων (vakıf), εν τέλει έγινε προσφυγή στην δικαιοσύνη, για το θέμα των εκλογών στα μειονοτικά ιδρύματα.

Στην «Ανατολή» είχαμε γράψει επανειλημμένα, ότι ο πιο κατάλληλος τρόπος για την αντιμετώπιση της παρελκυστικής τακτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση, ήταν η δικαστική οδός.

Αυτό που δεν έκαναν οι διοικήσεις 165 μειονοτικών βακουφίων, το έκαναν δύο Αρμένιοι δικηγόροι, οι Sebuh Aslangil και Arno Kalaycı, οι οποίοι εκπροσωπούν την ομάδα νέων Αρμενίων, με την ονομασία «Κοινωνική Πρωτοβουλία».

Όμως όπως φαίνεται πρόκειται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες και εμπόδια στην αναζήτηση δικαιοσύνης.

Περισσότερα γι’ αυτή την σημαντική είδηση, στο προσεχές τεύχος της «Ανατολής».

 

 

 

Η ΕΝΤΥΠΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.

Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 25 Ευρώ.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2021 – 2022, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr

Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

 

 

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.

Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr