Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ



Αγαπητοί φίλοι,

     Η ΄Ενωση Σμυρναίων έχει τη χαρά και την τιμή να υποδεχτεί επισήμως στην Αθήνα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017.

     Το πρωί της Κυριακής θα γίνει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύτση (πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση, Αθήνα). Στη συνέχεια, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, περί ώραν 11.30 π.μ., θα γίνει η επίσημη υποδοχή του κ. Βαρθολομαίου στο Ιστορικό Μουσείο Αθηνών (πλατεία Κολοκοτρώνη – οδός Σταδίου, Αθήνα), στην Ιστορική Αίθουσα Συνεδριάσεων της Παλαιάς Βουλής, όπου, με την ευγενική πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα της Εθνολογικής και Ιστορικής Εταιρείας της Ελλάδος κ. Ιωάννη Μαζαράκη – Αινιάνος, θα εκτίθενται σε ειδικές προθήκες τα Αρχιερατικά ΄Αμφια και η μίτρα του Εθνοϊερομάρτυρα Χρυσοστόμου (Καλαφάτη).

     Μετά την ομιλία του κ. Βαρθολομαίου το « Αθηναϊκό Χορωδιακό Σύνολο », υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Δημήτρη Καραβέλη, θα ερμηνεύσει παραδοσιακά σμυρναϊκά τραγούδια.

     Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στη λαμπρή υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη της Σμύρνης, της γενέτειρας των πατέρων μας, ο οποίος επισκέπτεται επισήμως την πρωτεύουσα του Κράτους μας, για να τιμήσει τη μεγάλη Μικρασιατική Οικογένεια, που συνεχίζει να διατηρεί  στην καρδιά της τις παραδόσεις και τις αξίες αλλοτινών αξέχαστων εποχών.

                               Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας
       
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ                                ΝΙΚΟΣ ΒΙΚΕΤΟΣ 



…Ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli@hol.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Για όσους εγγραφούν τώρα συνδρομητές, η συνδρομή των 20 Ευρώ, θα καλύπτει την περίοδο μέχρι τέλους του 2018.

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli@hol.gr