Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΙΓΚΑΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΙΤΑΣ
14 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Σάββατο, ώρα 18:00, Εστία Νέας Σμύρνης
Το Δ.Σ. της Αδελφότητας μας, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή κοπής της βασιλόπιτας. 

Φέτος θα παραστούν στην τελετή και πολύ φίλοι μας Μεγαρευμιώτες από την Πόλη, με επικεφαλής τους Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κύριο Ειρηναίο και τον Πρόεδρο της κοινότητας Μεγάλου Ρεύματος κύριο Γιώργο Παπαλιάρη. 
Την εκδήλωση θα τιμήσει επίσης με την παρουσία του και ο Άρχων Μέγας Χαρτοφύλακας της Μ.τ.Χ.Ε., πρόεδρος του Συνδέσμου Υποστήριξης των Ρωμέϊκων Ευαγών Ιδρυμάτων της Πόλης και Εκπρόσωπος της Μειονότητας στη Διεύθυνση Βακουφίων, κύριος Παντελής Βίγκας ο οποίος ως κεντρικός ομιλητής της ημέρας θα αναπτύξει το θέμα «Η Ομογένεια στη Σημερινή Τουρκία… Ανασυγκρότηση… Προοπτικές».
Θα ακολουθήσει σύντομη παρουσίαση της επανέκδοσης του βιβλίου «Ιστορία του Μεγάλου Ρεύματος» το οποίο σύντομα θα διατεθεί δωρεάν σε όλες τις Μεγαρευμιώτικες οικογένειες, προσφορά της Κοινότητας Μεγάλου Ρεύματος.
Στο ψυχαγωγικό μέρος θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε την χορωδία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση.