Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΨΩΜΑΘΕΙΩΝ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ
(ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ)

Ανακοίνωση για τις Εκλογές Εκκλησιαστικών
Επιτροπών της Περιφέρειας Υψωμαθειών
19 Οκτωβρίου 2011
Το Δ.Σ της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών, ως ο ενωτικός φορέας των εκπατρισμένων Ελλήνων της Πόλης, ενημερώθηκε για την ανακοίνωση των εκπροσώπων των εκκλησιαστικών επιτροπών των κοινοτήτων της Εκκλησιαστικής Περιοχής Υψωμαθείων μετά από την συνεδρίαση τους την 17 Οκτωβρίου 2011, κατά την οποία αποφάσισαν την από κοινού την προκήρυξη εκλογών στις 10 Δεκεμβρίου 2011. 

Το Δ.Σ. της ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ συγχαίροντας για την απόφαση αυτή τις αντίστοιχες επιτροπές θεωρεί για ακόμη μια φορά αναγκαίο να καλέσει τις ελάχιστες επιτροπές, όπως αυτές των  Κοινοτήτων Βλάγκας και Κοντοσκαλίου να προβούν σε εκλογές και εκφράζει την απόλυτη συμφωνία της για την έκφραση διαμαρτυρίας και λύπης από τις εκκλησιαστικές επιτροπές που συμμετείχαν στην συνεδρίαση της 17/10/2011 προς τις επιτροπές των Κοινοτήτων Βλάγκας και Κοντοσκαλίου. Οι εκλογές για τις εφορίες των εκκλησιών και  των ιδρυμάτων πρέπει να διενεργούνται με την τήρηση των διαδικασιών διαφάνειας με όλους τους τύπους και απαραίτητα με την συμμετοχή όλων των μελών της Ομογένειας. Εκφράζουμε επίσης για πολλοστή φορά, προς πάσα κατεύθυνση, την ανάγκη διενέργειας εκλογών και στο  Ίδρυμα  Βαλουκλή που ανήκει σε όλη την Ομογένεια και όσα αναφέρονται στην Ανακοίνωση των Κοινοτήτων της περιφέρειας Υψωμαθείων ισχύουν  σε απόλυτο βαθμό και στην περίπτωση αυτή.
Για το Δ.Σ. της ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ
Νικόλαος Ουζούνογλου                                             Μιχαήλ Μαυρόπουλος
Πρόεδρος                                                                    Γενικός Γραμματέας



ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Από τώρα και μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2011, μπορείτε να εγγραφείτε συνδρομητής στην μηνιαία έκδοση «Ανατολή», με ετήσια συνδρομή 15 Ευρώ (από 20) για την Ελλάδα. Για εκτός Ελλάδας η ετήσια συνδρομή είναι 35 Ευρώ.
Η ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ισχύει για όσους καταθέτουν την συνδρομή τους στον τραπεζικό λογαριασμό ή την αποστέλουν με επιταγή, ταχυδρομική επιταγή κ.λ.π.
ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 02705006154-32
ΙΒΑΝ: GR23 0432 0250 0002 7050 0615 432
BIC: ABGRGRAA
(Αναγραφή ονόματος καταθέτη κατά την κατάθεση και ενημέρωση του γραφείου της «Ανατολής» στο 210.95.14.225)
ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΓΕΣ:
Στο όνομα του εκδότη (Γρηγόρης Κεσίσογλου), στην διεύθυνση της εφημερίδας: Δοϊράνης 130, Καλλιθέα, 17673
Για πληροφορίες: anatoli@hol.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.