Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΨΗΦΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΑΖΙΑΝΖΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ


Ο συνεργάτης της «Ανατολής» από την Σινασό της Καππαδοκίας,  İbrahim Yücel, αναζητά ψηφίδες από την ζωή του Αγίου Γρηγορίου του Ναζιανζηνού.

Στο τελευταίο άρθρο του ο κ. Yücel, περιγράφει πώς έλυσε ένα μυστήριο που κρατά αιώνες. Μετά από συστηματικές έρευνες ανακαλύπτει τα χαμένα ή άγνωστα ιαματικά λουτρά «ΧΑΝΧΑΡΙΣ» που συνδέθηκαν με τα τελευταία χρόνια του Αγίου Γρηγορίου.
Το άρθρο αυτό είναι το τελευταίο ενός οδοιπορικού, κατά το οποίο ο κ. Yücel ακολούθησε τα βήματα του Καππαδόκη Αγίου σε σημαντικούς σταθμούς της ζωής του στη γη της Καππαδοκίας.
Η ύπαρξη ανθρώπων στη Τουρκία, που στις μέρες μας αναζητούν τα ίχνη ενός αγιασμένου τέκνου της Καππαδοκίας, είναι συναρπαστικό γεγονός. Αυτή τη συγκινητική εμπειρία μπορεί να την νιώσει ο αναγνώστης διαβάζοντας την σειρά των άρθρων του κ. Yücel.

Γρηγόριος Κεσίσογλου



Η ΕΝΤΥΠΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2019 – 2020, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr