Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣΚυκλοφόρησε το νέο τεύχος της «Ανατολής» με ειδήσεις και ενδιαφέροντα άρθρα, που θα διαβάσουν οι αναγνώστες της μόνο εδώ.
Το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας «αποκαλύπτει» τους λόγους που παραμένει κλειστή η Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

Ο συνεργάτης μας από την Σινασό της Καππαδοκίας,  İbrahim Yücel, προσθέτει μια ψηφίδα στη γνώση μας για την ζωή του Αγίου Γρηγορίου του Ναζιανζηνού, λύνοντας ένα μυστήριο που κρατά αιώνες.
Η καταδίκη της Κοινότητας Χάλκης Πριγκηποννήσων από τουρκικό δικαστήριο, είναι μια είδηση που θα διαβάσουν οι αναγνώστες της «Ανατολής» στο νέο τεύχος. Εκτενέστερο ρεπορτάζ για την υπόθεση αυτή που εμπλέκεται και το ελληνικό Υπ. Εξωτερικών, θα δημοσιευτεί στο επόμενο τεύχος.
Στην «Ανατολή» αυτή δημοσιεύεται περιγραφή της αποστολής των νέων εθελοντών της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών στη Πόλη, οδοιπορικά στη Καππαδοκία και την Αρμενία, ρεπορτάζ από Μικρασιατικούς συλλόγους κ.α.
Με την επιλογή των θεμάτων μας διαμορφώνουμε την δική μας «επικαιρότητα». Μέσα από την αρθρογραφία μας βλέπουμε τα γεγονότα με μια διαφορετική ματιά, αυτή της Ρωμηοσύνης, του οικουμενικού Ελληνισμού και της καθ’ ημάς Ανατολής.


Η ΕΝΤΥΠΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2019 – 2020, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr