Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΒΑΛΟΥΚΛΗ;

Οι Γενικοί Πρόξενοι της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για το μέλλον των Νοσοκομείων Βαλουκλή. Όμως ποια είναι η στάση της πολιτικής ηγεσίας του Υπ. Εξωτερικών;
Αυτό το ερώτημα θέτει άρθρο που θα δημοσιευθεί στο προσεχές τεύχος της «Ανατολής», το οποίο αναφέρεται και σε άλλες πτυχές του προβλήματος που αφορά το ευαγές ίδρυμα των Νοσοκομείων Βαλουκλή.
Όπως είναι γνωστό, η υπό την προεδρία του κ. Δημ. Καραγιάννη Εφορεία του ιδρύματος δεν κάνει εκλογές για ανάδειξη νέας Εφορείας, παρ’ ό,τι υποχρεούται να το πράξει εκ του νόμου, από το 2004.
Το θέμα είχε πάρει δημοσιότητα και με το δελτίο τύπου του Γεν. Προξενείου της Ελλάδας, μετά την συνάντηση του Γεν. Προξένου κ. Νικ. Ματθιουδάκη με τον πρόεδρο και μέλη της Εφορείας του ιδρύματος, τον Φεβρουάριο του 2012. Το δελτίο τύπου άφηνε να εννοηθεί ότι η Εφορεία θα πραγματοποιήσει εκλογές μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2012. Όμως αυτή η προοπτική δεν επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο ή τα μέλη της Εφορείας. Παρά την φαινομενική αδράνεια επί του θέματος, τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι κάτι κινείται, χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριένο.
Το ερώτημα είναι προς ποια κατεύθυνση και ποια είναι η στάση της Ελληνικής πολιτείας επί του θέματος.
Το άρθρο που θα δημοσιευτεί στην «Ανατολή» εξετάζει αυτή την τελευταία πτυχή της υπόθεσης. Δηλαδή την στάση της Ελλάδας.

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα «Ανατολή» με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
Ζητείστε να σας στείλουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα τεύχος της «Ανατολής».
Μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία της διεύθυνσης σας στα e-mail:


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ… ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ... ΣΤΗΝ «ΑΝΑΤΟΛΗ»
Γνωρίστε την εφημερίδα του Ελληνισμού της καθ’ ημάς Ανατολής.
Ζητείστε να σας στείλουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα τεύχος της «Ανατολής».
Μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία της διεύθυνσης σας στα e-mail:
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή:
(0030) 210.95.14.225

ΣΗΜ.: Όσοι εγγραφούν τώρα συνδρομητές, θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ την «Ανατολή» μέχρι τέλος του 2012. Η ετήσια συνδρομή είναι 20 Ευρώ για την Ελλάδα και 35 Ευρώ για τις άλλες χώρες.