Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ...Στο τεύχος της «ΑΝΑΤΟΛΗΣ» που κυκλοφορεί δημοσιεύουμε συνέντευξη του κ. Λάκη Βίγκα


Ο Πολίτης ομογενής κ. Λάκης (Παντελής) Βίγκας, είναι μια προσωπικότητα που τα τελευταία, τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, στις εξελίξεις που αφορούν την Ρωμαίικη κοινότητα αλλά και γενικότερα τις μη μουσουλμανικές μειονότητες στην Τουρκία.

Ιδιαίτερα οι δύο τριετείς θητείες του, ως αιρετού εκπροσώπου όλων των μη μουσουλμανικών βακουφίων, στο Συμβούλιο Βακουφίων ήταν καταλυτικές για την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν όλες τις μη μουσουλμανικές μειονότητες της Τουρκίας.
Στη συνέντευξη σε τουρκικό μέσο, μιλά ‘έξω από τα δόντια’ για τα θέματα που ‘καίνε’ τις μη μουσουλμανικές κοινότητες.Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής. Εγγραφείτε συνδρομητής στην "Ανατολή", ενισχύστε την δημόσια έκφραση της Κοινότητας μας. Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli@hol.gr ή anatoli-@otenet.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ… ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ... ΣΤΗΝ «ΑΝΑΤΟΛΗ»
Γνωρίστε την εφημερίδα του Ελληνισμού της καθ’ ημάς Ανατολής.
Εγγραφείτε συνδρομητής στην "Ανατολή", ενισχύστε την δημόσια έκφραση της Κοινότητας μας.
Η ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, είναι 20 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli@hol.gr ή anatoli-@otenet.gr