Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΤΑΤΑΥΛΙΑΝΩΝ


Θρήνος και οδύνη στην οικογένεια των Ταταυλιανών και την Κωνσταντινουπολίτικη κοινότητα, από θανατηφόρο δυστύχημα.
Όπως έγινε γνωστό, τραγικό δυστύχημα, με θύμα τον ομογενή Ταταυλιανό Γιάννη Βαφειάδη, συνέβη στο προσκυνηματικό ταξίδι, που οργάνωσε η Επιτροπή Μαθητών Αστικής Σχολής Αγίου Δημητρίου Ταταούλων.

Το περίεργο και απρόβλεπτο δυστύχημα έγινε στην Εθνική οδό, στο ύψος της Μαλακάσας. Ρόδα από όχημα της αντίθετης ροής εκσφενδονίστηκε, όταν αυτό προσέκρουσε στο διαχωριστικό κράσπεδο της εθνικής οδού. Σαν συνέπεια της σύγκρουσης της ρόδας, με το λεωφορείο που ήταν οι εκδρομείς Κωνσταντινουπολίτες, έσπασε το παρμπρίζ και έχασε δυστυχώς την ζωή του ο συμπολίτης μας Ιωάννης Βαφειάδης 57 ετών.
Η Επιτροπή των μαθητών που οργάνωσε την προσκυνηματική εκδρομή, εξέδωσε την εξής Ανακοίνωση:


Η επιτροπή Αστ. Σχολής Ταταούλων ενημερώνει τους συμμαθητές και φίλους της σχόλης μας ότι κατά την διάρκεια της πορείας προς την Κων/πόλη και συγκεκριμένα στο δεύτερο απογευματινό grοup, σημειώθηκε απρόβλεπτο και ανεξήγητο οδικό ατύχημα με αποτέλεσμα την απώλεια του φίλου και συμμαθητή μας Γιάννη Βαφειάδη και τον ελαφρύ τραυματισμό τριών ακόμα συμμαθητών μας. 
Όλοι εμείς οι συμμετέχοντες στην εκδρομή αλλά και σαν ομάδα συμμαθητών εκφράζουμε την βαθειά μας θλίψη και τον πόνο που μας διακατέχει τις δύσκολες αυτές στιγμές.