Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ “CAFÉ AMAN ISTANBUL” ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου Κωνσταντινουπολιτών (της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως), την 23η Νοεμβρίου 2018.

Το μουσικό συγκρότημα “Café Aman Istanbul”, υπό τον κ. Στέλιο Μπερμπέρ, που επί δύο ημέρες (21 και 22 Νοεμβρίου) παρουσίασε το πρόγραμμα του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με εξαντλημένα τα εισιτήρια και ενώπιον ενός κατενθουσιασμένου κοινού, αποδέχτηκε την πρόταση της Γενικής Προξένου της Τουρκίας κα Oya Yazar, και παρά την κούραση των συναυλιών επισκέφτηκε το Γηροκομείο Κωνσταντινουπολιτών, όπου ψυχαγώγησε περισσότερο από μία ώρα τους φιλοξενούμενους του ιδρύματος.

Περισσότερες λεπτομέρειες, από τους χαιρετισμούς του προέδρου της Εστίας κ. Ιωάννη Κεσκίνογλου, της Γεν. Προξένου κας Oya Yazar και του κ. Στέλιου Μπερμπέρ αλλά και περιγραφή της …έκτακτης συναυλίας του συγκροτήματος, στο προσεχές τεύχος της «Ανατολής». 
Παρακάτω στιγμιότυπα από την επίσκεψη των “Café Aman Istanbul” στο Γηροκομείο Κωνσταντινουπολιτών.

Γρηγόρης ΚεσίσογλουΗ ΕΝΤΥΠΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2019 – 2020, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr