Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Η TURKCELL ΚΑΙ 50 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΙΜΒΡΟΥ


ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ  
TURKCELL – Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στις 18 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης TURKCELL – Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Στην έκθεση συμμετέχουν 25 καλλιτέχνες από Ελλάδα και 25 από Τουρκία. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν για τις ανάγκες των ομογενειακών σχολείων της Ίμβρου. 
Στα εγκαίνια της έκθεση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόλγου, ο Γενικός Διευθυντής της TURKCELL Kaan Terzioğlu, ο κ. Παντελής (Λάκης) Βίγκας, ο πρ. Γεν. Πρόξενος της Ελλάδας στη Πόλη, Πρέσβης Ευάγγελος Σέκερης και πολλοί φίλοι της Ίμβρου.
Η Έκθεση πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο) και θα διαρκέσει μέχρι 26 Σεπτεμβρίου 2018. Στη συνέχεια θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2018
…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣΤΕ ΤΟ 2018 και ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ 2019
Στους αναγνώστες του ιστολογίου που θα εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», προσφέρετε η δυνατότητα να αρχίσουν την πληρωμή της συνδρομής τους, από το 2019… Εγγράφεστε το 2018 και πληρώνετε τον επόμενο χρόνο, για το 2019.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr