Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΗ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΩΝ



Η εφημερίδα «Ανατολή» και το ιστολόγιο anatoliblog, στηρίζουν και προβάλλουν τις εκδηλώσεις για τα Σεπτεμβριανά, προκειμένου να διατηρηθεί η μνήμη, να γνωρίσουν κυρίως νέοι άνθρωποι τα «Γεγονότα» του 1955 και να ενισχυθεί το αίτημα για δικαίωση των Κωνσταντινουπολιτών, που σαν κοινότητα υπέστησαν το άγριο πογκρόμ.

Φέτος οργανώνονται τρεις εκδηλώσεις για τα Σεπτεμβριανά, από τρεις διαφορετικούς φορείς. Η «Ανατολή» και το anatoliblog χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα επικοινωνιακά μέσα χαμηλής έντασης, προβάλλει αυτές τις εκδηλώσεις, είτε ως «Χορηγός επικοινωνίας» είτε ως απλός υποστηρικτής.
Και όπως φαίνεται από τα παρακάτω στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύουμε, η προβολή που κάνουμε έχει μεγάλη απήχηση. Τα παρακάτω στοιχεία αφορούν την Έκθεση Εικαστικών που οργανώνει η εθελοντική ομάδα «Ρωμιών Πράξεις» και είναι από τις πρώτες δύο μέρες της καμπάνιας.
Σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα, πολύ μεγάλη είναι η δική σας συμβολή, των αναγνωστών της εφημερίδας και του ιστολογίου μας. Με τις δικές σας προωθήσεις / κοινοποιήσεις, πολλαπλασιάζεται η προβολή αυτών των εκδηλώσεων. Σάς ευχαριστούμε γι’ αυτή τη συμβολή σας. Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσετε και τις επόμενες ημέρες να προβάλλετε τις εκδηλώσεις αυτές, αλλά και θα συμμετέχετε προσωπικά. Αφού η κάθε μια έχει κάτι διαφορετικό να μάς πει.






 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2018
…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣΤΕ ΤΟ 2018 και ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ 2019
Στους αναγνώστες του ιστολογίου που θα εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», προσφέρετε η δυνατότητα να αρχίσουν την πληρωμή της συνδρομής τους, από το 2019… Εγγράφεστε το 2018 και πληρώνετε τον επόμενο χρόνο, για το 2019.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr