Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης, στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων με τίτλο Ποντιακό Πανηγύρι, Του «Σταυρού» Στην Αργυρούπολη, σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο Μακροχωρίου Κωνσταντινουπόλεως, πραγματοποιεί έκθεση για τα Σεπτεμβριανά.

Η έκθεση του Συλλόγου Μακροχωρίου με τον τίτλο «Τα Σεπτεμβριανά ‘εν θερμώ’ στα πρωτοσέλιδα», τα προηγούμενα χρόνια έχει εκτεθεί σε διάφορους χώρους στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, αποσπώντας το ενδιαφέρον του κοινού. Το υλικό της έκθεσης είναι προϊόν μελέτης και επιμέλειας της κας Έλλης Χαριτωνίδου Κόβη, ενώ η εντυπωσιακή κατασκευή όπου αναρτώνται τα εκθέματα είναι του κ. Βασίλη Χρηστίδη.
Η έκθεση εγκαινιάζεται στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου. Οι φωτογραφίες είναι από την έκθεση, που περιμένει τους Αργυρουπολίτες, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης" στην Αργυρούπολη.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2018
…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣΤΕ ΤΟ 2018 και ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ 2019
Στους αναγνώστες του ιστολογίου που θα εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», προσφέρετε η δυνατότητα να αρχίσουν την πληρωμή της συνδρομής τους, από το 2019… Εγγράφεστε το 2018 και πληρώνετε τον επόμενο χρόνο, για το 2019.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr