Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ «ΑΝΑΤΟΛΗΣ»
Με πληροφορίες και παραλειπόμενα σχετικά με την Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατικών Σωματείων, με την άνοδο του εθνικισμού στις εκλογές της Τουρκίας, με τις αναταράξεις στα εκπαιδευτικά της Πολίτικης ομογένειας, με την ιδιωτική επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Κωνσταντινούπολη και άλλα θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό της καθ’ ημάς Ανατολής, κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της «Ανατολής».

Στο τεύχος αυτό δημοσιεύουμε και την επιστολή παραίτησης του Ιδρυτή του Ζωγραφείου Λυκείου κ. Λάκη Βίγκα. Μια επιστολή που περιέχει πολλές «πικρές αλήθειες» και θα συζητηθεί…


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2018
…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣΤΕ ΤΟ 2018 και ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ 2019
Στους αναγνώστες του ιστολογίου που θα εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», προσφέρετε η δυνατότητα να αρχίσουν την πληρωμή της συνδρομής τους, από το 2019… Εγγράφεστε το 2018 και πληρώνετε τον επόμενο χρόνο, για το 2019.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr