Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΝΑΣΟ – Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣτο δεύτερο «Γράμμα Από Την Σινασό» ο διαχειριστής της σελίδας PaxCappadocia κ. İbrahim Yücel, αφηγείται μια άγνωστη ιστορία:

«…Ορισμένες φράσεις είναι σοκαριστικές. Νιώθετε την ανάγκη να κλείσετε το βιβλίο και να σκεφτείτε. Τέτοια ήταν αυτή η τελευταία φράση. Σηκώνω το κεφάλι μου από το βιβλίο κι ενώ κοιτάζω τον άδειο τοίχο απέναντι μου, βλέπω την «La Pieta» του Μιχαήλ Άγγελου. Είναι λυπηρό για ένα καλλιτέχνη, να λησμονηθεί ο τελευταίος πίνακας που έκανα αντιπαλεύοντας τις αρρώστιες. Το μυαλό μου γίνεται άνω κάτω από τις απανωτές ερωτήσεις που μ’ έρχονται στη σκέψη. Ζω τόσα χρόνια στην Καππαδοκία, γιατί δεν άκουσα τίποτα για μια τέτοια τοιχογραφία στο Ορτάχισαρ; Λέω στον εαυτό μου, οπωσδήποτε πρέπει να βρω αυτή την εικόνα… οπωσδήποτε…»
Όλη η ιστορία στο τεύχος της «Ανατολής» που κυκλοφορεί.


…Ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli@hol.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Για όσους εγγραφούν τώρα συνδρομητές, η συνδρομή των 20 Ευρώ, θα καλύπτει την περίοδο μέχρι τέλους του 2018.

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli@hol.gr