Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ BAZAR ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ ΣΤΟ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ




Φέτος, το Χριστουγεννιάτικο Bazar του Γηροκομείου Κωνσταντινουπολιτών, «μετακόμισε» από την Ανάβυσσο, όπου βρίσκεται το ίδρυμα, στο Παλ. Φάληρο, και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΦΛΟΙΣΒΟΣ» (Λεωφ. Ποσειδώνος).



Αυτή η «μετακόμιση» μετά από πάρα πολλά χρόνια που έχει καθιερωθεί το Bazar, γίνεται σε μια προσπάθεια να έρθει περισσότερος κόσμος σε επαφή με το Γηροκομείο Κωνσταντινουπολιτών, να γνωρίσει ένα ευρύτερο κοινό τούς ανθρώπους του Γηροκομείου και την δράση τους.


Από τις πρώτες ώρες που άνοιξε η πόρτα του Bazar, φάνηκε να δικαιώνεται αυτή η επιλογή της Διοίκησης, αφού είχε εισρεύσει πλήθος ανθρώπων που από τη μια ψώνιζαν διάφορα καλούδια και από την άλλη συνομιλούσαν με μέλη της Διοίκησης και παράγοντες του Γηροκομείου.


Για μια ακόμη χρονιά η Αδελφότητα Μεγάλου Ρεύματος «Ο Ταξιάρχης» συμπαραστέκεται έμπρακτα στο Bazar του Γηροκομείου. Εθελοντές της Αδελφότητας στο δικό τους σταντ διαθέτουν διάφορα Χριστουγεννιάτικα και άλλα προϊόντα, τα έσοδα των οποίων εξολοκλήρου διατίθενται στο Γηροκομείο.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, η οργάνωση του Bazar, που γίνεται για ενίσχυση του Γηροκομείου Κωνσταντινουπολιτών, βασίζεται εν πολλοίς στην εθελοντική προσφορά του Σώματος Εθελοντών του Γηροκομείου. Οι κυρίες του Σώματος, με την ζωτικότητα και την προσφορά τους, συμβάλουν σημαντικά στη λειτουργία του ιδρύματος.


Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εστία Κωνσταντινουπόλεως, στο Bazar που οργανώνει. Αξίζει να το επισκεφτούμε όχι μόνο για να προμηθευτούμε τα δωράκια μας για τις γιορτές. Αλλά και για να δώσουμε κουράγιο και δύναμη στους ανθρώπους που φροντίζουν το Γηροκομείο.

Γρηγόρης Κεσίσογλου


BAZAR ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ
30 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2018
Πολιτιστικό Κέντρο «ΦΛΟΙΣΒΟΣ» (Λεωφ. Ποσειδώνος)
Ώρες λειτουργίας 10.00 π.μ. – 19.00 μ.μ.






Η ΕΝΤΥΠΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2019 – 2020, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr