Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Υ.Ρ.Κ.Ι. ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΤΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

 
ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΣΤΗΡΙΞΗΣ
Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη δημιουργία ενός νέου γραφείου το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων, που στο μέτρο του δυνατού θα αποτελέσει σταθμό υποδοχής με χαρακτήρα ενημερωτικό, συμβουλευτικό και συντονιστικό, για τη στήριξη των ελλαδιτών και εκπατρισμένων συμπολιτών μας που ενδιαφέρονται να έρθουν για να εργαστούν ή να ζήσουν στην πόλη μας.

Η κίνηση αυτή θα δώσει απάντηση σε δύο κομβικά ζητήματα, από τη μία θα παράσχει στήριξη στους Πολίτες που ζουν κυρίως στην Ελλάδα και επηρεαζόμενοι από την οικονομική κρίση αναζητούν διεξόδους στην Τουρκία και από την άλλη θα αντιμετωπίσει την αυξανόμενη εισροή νέων Ελλαδιτών που επιλέγουν για ένα μικρό ή μεγαλύτερο διάστημα να περάσουν και να οργανώσουν τη ζωή τους εδώ και οι οποίοι χρειάζονται ένα κέντρο ενημέρωσης και κατατόπισης σχετικά με το εδώ γίγνεσθαι.
Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων μέσα από ειλικρινή διάθεση και επικοινωνία, τις ίσες ευκαιρίες και την αλληλοϋποστήριξη, χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα, έχει την πρόθεσή να συμβάλει με τον τρόπο αυτό στη δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων, ώστε οι άνθρωποι που έχουν επιλέξει να ζήσουν εδώ να αποτελέσουν τους (Π)πολίτες των επόμενων χρόνων, της νέας εποχής.
Παράλληλα με την έναρξη της νέας αυτής υπηρεσίας υποστήριξης, η ιστοσελίδα του Συνδέσμου θα εμπλουτιστεί, στο αμέσως επόμενο διάστημα, με όλες τις πληροφορίες που αφορούν σε ζητήματα εγκατάστασης, επαγγελματικού προσανατολισμού, ζητήματα που αφορούν σε δημόσιες υπηρεσίες αλλά και ενημέρωση για εκπαιδευτικά  θέματα που είναι απαραίτητες για όσους εγκαθίστανται στην πόλη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας ηλεκτρονικά αλλά και να μας συναντήσουν στην έδρα του Συνδέσμου στην Αγ. Τριάδα, Ταξίμ (Meşelik Sokak No:11/A Beyoğlu) έπειτα από ραντεβού.
Για ραντεβού αλλά για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε από σήμερα να απευθυνθείτε στo email: gy@rumvader.org και σύντομα θα προστεθεί και τηλεφωνικός αριθμός τον οποίο θα μπορείτε να καλείτε σχετικά.