Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

ΜΙΑ ΕΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣΜια πορεία 40 ετών δημιουργίας πολιτισμού διένυσε η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης και συνεχίζει δυναμικά να δημιουργεί.
Αυτή η πορεία 40 ετών αποτυπώνεται πολύ συνοπτικά στο Λεύκωμα που εξέδωσε η Ένωση με τίτλο «ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΙΤΩΝ… ΠΟΡΕΙΑ».

Η παρουσίαση του Λευκώματος μαζί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου 2020, Κυριακή και ώρα 5.30 μ.μ. στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», (Λ. Κύπρου 68, Αργυρούπολη). Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων.
Θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία όχι μόνο για τους Αργυρουπολίτες, όχι μόνο για τους καταγόμενους από την περιοχή του ιστορικού Πόντου, αλλά και για όσους αγαπούν τον Μικρασιατικό πολιτισμό. Διότι θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν πώς μπορούν άνθρωποι αποφασισμένοι να διατηρήσουν την συλλογική πολιτιστική ταυτότητα τους, να δημιουργήσουν έργο πολιτισμού στις σύγχρονες συνθήκες.
…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2020 – 2021, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225


Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr