Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ
Όπως πληροφορούμαστε η Πολεοδομία Βοσπόρου με επέμβαση της σήμερα (9/1/2020), ανοίγει την είσοδο του Αγιάσματος Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου στο Κουζγκουτζούκι Βοσπόρου.

Η επέμβαση κατεδάφισης γίνεται στην πλαϊνή είσοδο του κτιρίου, στο υπόγειο του οποίου στεγάζεται το Αγίασμα. Πριν από μερικές εβδομάδας ο ιδιοκτήτης του κτιρίου αυθαίρετα κατασκεύασε την είσοδο αυτή με τρόπο που απέκλειε την πρόσβαση στο υπόγειο Αγίασμα.
Όπως πληροφορούμαστε  υπήρξε παρέμβαση από τον δικηγόρο της Κοινότητας Κουζγκουτζουκίου προς την Υπηρεσία Πολεοδομίας. Η Υπηρεσία ανήκει στον Μητροπολιτικό Δήμο Ισταμπούλ (Istanbul Buyuksehir Belediyesi).
Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιεύσουμε στο προσεχές τεύχος της «Ανατολής».

Γρηγόρης Κεσίσογλου
 


…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2020 – 2021, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225


Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr