Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Καππαδοκία, η γη των προγόνων μας

Τι γνωρίζεις για την Καππαδοκία, που γέννησε αγίους, αυτοκράτορες, μαστόρους, τον Διγενή Ακρίτα και έναν ανεκτίμητο πολιτισμό;

Βαδίζουμε σε έναν τόπο που διαρκώς αλλάζει μορφή, στα χνάρια του Γεωργίου Σεφέρη, στα πετρομονάστηρα της Καππαδοκίας. Επισκεπτόμαστε τις πατρίδες των Καππαδοκών, οι οποίες παρά το χρόνια που πέρασαν από την Ανταλλαγή, είναι κατάσπαρτες από τα μνημεία του Ρωμαίικου Καππαδοκικού πολιτισμού. Γνωρίζουμε το Καππαδοκικό γλωσσικό ιδίωμα, με τις πολλές διαλέκτους, που γίνεται αντικείμενο διδακτορικών μελετών…
Και άλλες πληροφορίες για την Καππαδοκία και τους Καππαδόκες, μπορείτε να αντλήσετε από το βιβλίο «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ – Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» των εκδόσεων «Ανατολή».
Τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται για την στήριξη της μηνιαίας εφημερίδας «Ανατολή», η οποία φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής. Ένα ταξίδι τριάντα ετών στο αρχιπέλαγος των ελληνικών κοινοτήτων της καθ’ ημάς Ανατολής, με επίκαιρες πληροφορίες, παρουσιάσεις, αναλύσεις κ.α.


ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ – Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας

Μια έκδοση της “Ανατολής”, συνοπτικός οδηγός για την Ελληνορθόδοξη παρουσία στη Καππαδοκία

Τιμή στο γραφείο: 15 Ευρώ
+ 3 Ευρώ, κατάθεση στη τράπεζα, με ταχυδρομική αποστολή (εντός Ελλάδας)
+ 5 Ευρώ, αντικαταβολή με ταχυδρομική αποστολή

Σελίδες: 94
Διάσταση: 21 Χ 28 εκ.

Για παραγγελίες με μήνυμα στο f/b ή στο τηλέφωνο 210.95.14.225 ή στην ηλ. διεύθυνση anatoli-@otenet.gr

Τραπεζικός λογαριασμός: ΙΒΑΝ GR 120 1710 27000 6027 0500 61547


Η ΕΝΤΥΠΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2019 – 2020, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225


Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr