Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΦΩΝΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΕΞΟΔΟΥ
Η εφημερίδα «Ανατολή» δημοσιεύει ένα κρίσιμο έγγραφο. Την επιστολή του σημαντικού παράγοντα της Πολίτικης ομογένειας, κ. Λάκη (Παντελή) Βίγκα, προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.

Στην επιστολή αυτή ο συντάκτης εκφράζει την αγωνία του για το μέλλον της Πολίτικης ομογένειας και διατυπώνει προτάσεις διεξόδου.
Οι ρεαλιστικές προτάσεις του κ. Βίγκα, μπορούν να αποτελέσουν βάση για συζήτηση πως θα αποτραπεί η δυσοίωνη προοπτική της Ρωμηοσύνης στη Πόλη. Το ερώτημα τώρα είναι, αν θα ανοίξει αυτή η συζήτηση ή θα την αποφύγουν οι ηγετικοί παράγοντες της ομογένειας.
Η επιστολή δημοσιεύεται στο πρόσφατο τεύχος της «Ανατολής».


Η ΕΝΤΥΠΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2019 – 2020, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr