Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣΗ Πενταμελής Επιτροπή της Εταιρείας Μελέτης της καθ' ημάς Ανατολής εύχεται στους συνεργάτες και φίλους της Εταιρείας Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2019.

Σας προσκαλούμε στο κόψιμο της πίτας της Εταιρείας μας για το 2019, που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών, στην οδό Δ. Σούτσου, αρ. 46 (στάση μετρό  «Αμπελόκηποι»), το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019, στις 6:00 μ.μ.

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από την Χορωδία και Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Κέντρου Ελληνικής Μουσικής "Φοίβος Ανωγειανάκης" (ΚΕΜΦΑ), με μουσική επιμέλεια της Ευαγγελίας Χαλδαιάκη. Η χορωδία «Φοίβος Ανωγειανάκης» έχει προκύψει από τα σεμινάρια ομαδικού παραδοσιακού τραγουδιού που οργανώνει το ΚΕΜΦΑ. Έχει ήδη συμμετάσχει σε πολυάριθμες μουσικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και στην περιφέρεια σε σύμπραξη με τα  μουσικά σύνολα του ΚΕΜΦΑ. Συμμετέχουν:

Χορωδία
Μαρία Αντωνάκη, Φανή Βλάχου, Δέσποινα Δεμερτζή, Πένυ Εφεντάκη, Κατερίνα Καλουμένου, Ελευθερία Κλάγκου, Βίκυ Κοτρίκλα, Μαργαρίτα Νικολοπούλου, Κατερίνα Πλυτά, Μαριάννα Πριμηκυρίου, Σοφία Πρόκου, Κατερίνα Σταθακοπούλου, Ελένη Σταμπόγλη, Ελένη Χατζηβασιλείου

Ορχήστρα
Γιάννης Ανθούλης (κρουστά), Ανδρέας Δαράκης (λαούτο), Αντώνης Δαράκης (κρητική λύρα), Άκης Δημητρακόπουλος (μπουλγαρί), Γιώργος Ευαγγέλου (πολίτικο λαούτο), Γιάννης Πετρόπουλος (ταμπουράς), Δημήτρης Σπηλιόπουλος (κλαρίνο), Μαρία Τσιώλη (ούτι), Ιώ Φιλιππίδη (κρουστά), Παναγιώτης Χελιώτης (κλαρίνο), Εύη Χερουβείμ (σαντούρι).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


Η ΕΝΤΥΠΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2019 – 2020, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr