Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΣΤΑ 7 ΠΙΟ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΡΙΓΚΗΠΟΥ




Η Europa Nostra, η κορυφαία οργάνωση πολιτιστικής κληρονομιάς στην Ευρώπη, και το Ινστιτούτο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, στις 15 Μαρτίου 2018, ανακοίνωσαν τα 7 πιο επαπειλούμενα κέντρα πολιτιστικής κληρονομιάς στην Ευρώπη για το 2018. 

Μεταξύ των 7 μνημείων περιλαμβάνεται και το Εθνικό Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου, στη Κωνσταντινούπολη.

Το Ορφανοτροφείο Πριγκήπου, αρχικά είχε περιληφθεί στον κατάλογο των περισσότερο επαπειλούμενων 12 υποψηφίων μνημείων και είχε να αντιμετωπίσει τον «σκληρό ανταγωνισμό» των άλλων υποψηφιοτήτων.
Αυτή η επιλογή θεωρείται πολύ σημαντική για το Ορφανοτροφείο Πριγκήπου, η οποία αν αξιοποιηθεί σωστά, μπορεί να αλλάξει την μοίρα του μνημείου.

Περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτή την επιλογή της Europa Nostra και τους σημαντικούς παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή, μπορείτε να διαβάσετε στο προσεχές τεύχος της «Ανατολής».


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2018
…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣΤΕ ΤΟ 2018 και ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ 2019
Στους αναγνώστες του ιστολογίου που θα εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», προσφέρετε η δυνατότητα να αρχίσουν την πληρωμή της συνδρομής τους, από το 2019… Εγγράφεστε το 2018 και πληρώνετε τον επόμενο χρόνο, για το 2019.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli@hol.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli@hol.gr