Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΕΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ.
Τραγούδι, χορός και όρεξη για προσφορά


Μία μεγάλη παρέα νέων με φωτεινά πρόσωπα, πλατύ χαμόγελο και πολύ όρεξη για εθελοντική προσφορά, αντάμωσε για να τραγουδήσει, να χορέψει παραδοσιακά και να διασκεδάσει, στο φιλόξενο χώρο του Καστριτσείου Μουσείου, στη Φιλοθέη.
Ήταν οι νέοι εθελοντές της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών, οι οποίοι προσφέρουν σε διάφορους τομείς δράσης και που συναντήθηκαν στις 10 Ιουλίου 2015, για να γνωριστούν καλύτερα, να κουβεντιάσουν χαλαρά και να περάσουν ένα ευχάριστο βραδινό.

Στη συνάντηση έγιναν προβολές του έργου που κάνουν οι εθελοντικές ομάδες της Οι.Ομ.Κω.. Τις προβολές είχαν επιμεληθεί οι Ειρήνη Στεφάνου, Αλεξάνδρα Μοροσίδη και Μυρτώ Σωφρονίου.



Την νεανική ορχήστρα που έδωσε κέφι και ζωντάνια στη συνάντηση, αποτελούσαν ο Βασίλης Μοροσίδης (Βιολί), Στέφανος Χρήστου (Κλαρίνο), Παναγιώτης Καφετζόπουλος (Ακορντεόν), Σωτήρης Τσελές (Λαούτο), Διονύσης Μητρόπουλος (Κρουστά) και στο τραγούδι η Αλεξάνδρα Μοροσίδου.

Στους νέους μίλησε σύντομα, για να τους συγχαρεί και να εξάρει τον εθελοντισμό τους, ο πρόεδρος της Οι.Ομ.Κω. κ. Νίκος Ουζούνογλου.
Με τέτοιο εξαιρετικό δυναμικό νέων εθελοντών η Οι.Ομ.Κω. μπορεί να αισιοδοξεί, ότι θα ενισχυθεί περαιτέρω η προσφορά της στην Πολίτικη Ρωμηοσύνη.












Και στο τέλος όλοι οι νέοι "έβαλαν ένα χεράκι" για να συμμαζέψεουν και να τακτοποιήσουν τον χώρο.



Όλοι έφυγαν με μια ευχάριστη διάθεση και με την υπόσχεση να συναντηθούν σύντομα οι νέοι εθελοντές της Οι.Ομ.Κω. στις δράσεις για την Πολίτικη Ρωμηοσύνη.