Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Η «ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Η «Θεατρική Απόπειρα», ερασιτεχνική θεατρική ομάδα στην Πόλη, γεννήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο ως μια ιδέα του Γιάννη Κοντακίδη, του σκηνοθέτη μας. Έκτοτε αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο δημιουργικότητας με πυρήνα το θέατρο, πλούσια από την εμπειρία της πρώτης της δουλειάς, το ανέβασμα του «Δον Καμίλλο», οι παραστάσεις του οποίου ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του χρόνου ζήσαμε όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, όπως συμβαίνει με κάθε τι νέο που ξεκινά. Την ομάδα ωστόσο ένωνε και ενέπνεε πάντα ο έρωτας για το θέατρο και η ανάγκη μέθεξης σ’ έναν πολιτισμό ακριβό.
Επιπλέον, σ’ αυτήν την πορεία, σταθήκαμε τυχεροί να συναντήσουμε την υποστήριξη ανθρώπων και φορέων, οι οποίοι, αφιλοκερδώς, συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχία της πρώτης μας …απόπειρας. Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά: την Κοινότητα του Μεγάλου Ρεύματος και τον πρόεδρό της, κ. Γιώργο Παπαλιάρη, το Μορφωτικό Σύλλογο Μοδίου και τον πρόεδρό του, κ. Νίκο Σιρίν, το Μορφωτικό και Καλλιτεχνικό Σύλλογο Φερίκιοϋ – ΕΡ.Θ.Ο και τον πρόεδρό του, κ. Νίκο Καλαμάρη, οι οποίοι πρόθυμα φιλοξένησαν τις παραστάσεις μας. Επίσης ευχαριστούμε το Ζωγράφειο Λύκειο και το Διευθυντή του, κ. Γιάννη Δεμιρτζόγλου, για τη γενικότερη υποστήριξη. Τέλος, ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Αθλητικό Σύλλογο Πέρα και τον πρόεδρό του, κ. Δημήτρη Κότσια, που μας στήριξαν στο ξεκίνημά μας, αφού εκεί έγιναν οι πρόβες και η πρεμιέρα του «Δον Καμίλλο».
Η ομάδα συνεχίζει φέτος, και με νέα μέλη, ενισχυμένη από τη θερμή υποδοχή του κοινού της Πόλης. Ελπίζουμε να σας βρούμε δίπλα μας και στην καινούρια μας παράσταση.

Η Θεατρική Απόπειρα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.