Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ;



Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της «Ανατολής», με πλούσιο περιεχόμενο για θέματα που μας αφορούν ως Μικρασιάτες και γενικότερα ως ελληνισμός της καθ’ ημάς Ανατολής.

Το κύριο θέμα της πρώτης σελίδας είναι ένα ρεπορτάζ για την Μονή της Παναγίας Σουμελά. Τις προσεχείς ημέρες η Μονή θα είναι και πάλι επισκέψιμη, μετά από μια μακροχρόνια περίοδο που έγιναν έργα σταθεροποίησης των βράχων, πάνω από το ιστορικό μοναστήρι.
Το ερώτημα που θέτει το ρεπορτάζ είναι αν θα γίνει φέτος η Πατριαρχική θεία λειτουργία το Δεκαπενταύγουστο. Τι λέει ο Υπουργός Τουρισμού της Τουρκίας, τι λέει ο καθηγητής Γεωλογίας, ποιο είναι το κλίμα, θα τα διαβάσετε στην «Ανατολή».

Στο τεύχος αυτό υπάρχει ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για τις ευθύνες του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, σε μια υπόθεση που κατάληξε στην καταδίκη της Κοινότητας Χάλκης Πριγκηποννήσων από δικαστήριο της Τουρκίας.

Πολλά άλλα επίκαιρα θέματα, όπως η εγκύκλιος της Γενικής Διεύθυνσης Βακουφίων που ανοίγει τον δρόμο σε διορισμό επιτρόπων στα ευαγή ιδρύματα της ομογένειας στη Πόλη κ.α., στο νέο τεύχος της «Ανατολής».


Η ΕΝΤΥΠΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2019 – 2020, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225


Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr