Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΑΛΚΗΣ


Σ  Υ  Ν  Α  Υ  Λ  Ι  Α 

προς τιμήν της Α. Θ. Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ.  Βαρθολομαίου

Στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Παρασκευή 6η Ιουνίου 2014 , ώρα 18 : 00


Η Μαθητική Ορχήστρα και Χορωδία του Τμήματος Ελληνικής Μουσικής του Ωδείου Αθηνών 1874 , σε συνεργασία με τον Φιλότεχνο Ομίλου Φάριδος , Ξηροκαμπίου Λακωνίας , θα πραγματοποιήσουν Μουσικοχορευτική Εσπερίδα με την ηγεσία τού  Χρίστου Τσιαμούλη - σολίστ του ουτιού , Εφόρου του Τμήματος Ελληνικής Μουσικής του Ωδείου .

Με ενότητες :

Α    Αφιέρωμα στον Πέτρο Πελοποννήσιο

Β     Ρωμιοί συνθέτες της Πόλης

Γ    Χοροί και τραγούδια της Κωνσταντινούπολης

Στην Συναυλία συμμετέχουν οι σολίστ καθηγητές : Κατερίνα Παπαδοπούλου – τραγούδι , ο Πάνος Δημητρακόπουλος - κανονάκι , ο Στρατής Ψαραδέλλης - λύρα , ο Μανώλης Μπουνταλάκης - λύρα , ο Στέλιος Κατσιάνης - λαούτο , Μανούσσος Κλαπάκης - κρουστά . Συμπράττουν : η χορογράφος Κική Βορβή για το Χορευτικό Ξηροκαμπίου , Λακωνίας και η Δασκάλα Χορωδίας Κατερίνα Πάτσιου , για την Χορωδία Ξηροκαμπίου , Λακωνίας .

Η Συναυλία πραγματοποιείται με την ευγενή χορηγία του Ωδείου Αθηνών , Ανωνύμου Ευεργέτη , της Εταιρείας ΜΕΤΚΑ του ομίλου Μυτιληναίου , της Περιφέρειας Πελοποννήσου , του Δήμου Σπάρτης ,  της Olymp – τυποποίηση ελαιών , καθώς και με συνδρομή ιδιωτών χορηγών πού επιθυμούν ανωνυμία .
Η εκδήλωση γίνεται υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού .

Το παρόν Δελτίου Τύπου – Ανακοίνωση αποτελεί Πρόσκληση για τους Ρωμιούς καί αγαπητούς φιλότεχνους της Πόλης .

Διάρκεια Συναυλίας : 2 ώρες περίπου .

Ε Ι Σ Ο Δ Ο Σ    Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η