Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Εντευκτήριο "Κυπαρίσσι" με θέα στον Βόσπορο


 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Κοινότητά μας με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση νέου εντευκτηρίου, εντός των διοικητικών της ορίων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία νεόδμητη αίθουσα, που βρίσκεται στον λόφο του Κοιμητηρίου του Προφήτη Ηλία και ονομάζεται «Κυπαρίσσι».

Μέσα σε ένα καταπράσινο χώρο και με ανεπανάληπτη θέα στον Βόσπορο, η αίθουσά μας φιλοδοξεί να γίνει σύντομα αγαπημένο στέκι, για ευχάριστες, ξεκούραστες συναντήσεις.

Ο φιλόξενος χώρος, ανοικτός στους ομογενείς της Πόλης, θα προσφέρει δωρεάν καφέ, τσάϊ, αναψυκτικά και γλυκά,  ενώ θα μπορεί να εξυπηρετεί και ανάγκες συλλυπητηρίων δεξιώσεων.

Τα εγκαίνια προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνιών κ. Αθηναγόρα, Αρχιερατικώς Προϊστάμενο της Κοινότητάς μας, στις 11 Ιουνίου 2022 και ώρα 11:30, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία του Ψυχοσαββάτου, η οποία θα τελεσθεί στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό του Προφήτη Ηλία.

Σας περιμένουμε.

 


_____________________

 ΔΩΡΕΑΝ 4 μήνες

 

Εάν θέλετε να γνωρίσετε την εφημερίδα «Ανατολή», σας την προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ για 4 μήνες. Τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας) μπορείτε να τα στείλετε στην ηλ. διεύθυνση anatoli-@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω facebookmessenger.

Τηλ. επικοινωνίας: 210.95.14.225

 

________________________

 

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας για να 'ανακαλύψετε' ειδήσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και άλλα που δεν θα διαβάσετε αλλού:

https://anatolinet.gr/