Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΖΩΓΡΑΦΕΙΟΝ» ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ




Όπως μας ενημέρωσε ο δημιουργός της ταινίας «ΖΩΓΡΑΦΕΙΟΝ» κ. Γιώργος Μουτεβελλής, οι δημόσιες προβολές της στην Ελλάδα θα ξεκινήσουν από την Θεσσαλονίκη.

Όπως πληροφορηθήκαμε οι μέχρι τώρα προγραμματισμένες προβολές της ταινίας «ΖΩΓΡΑΦΕΙΟΝ» είναι οι εξής:

- Η κεντρική εκδήλωση προβολής της ταινίας «ΖΩΓΡΑΦΕΙΟΝ» θα λάβει χώρα στις 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:30, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, με ελεύθερη την είσοδο στο κοινό.

- Την επομένη, στις 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00, θα γίνει προβολή της ταινίας στις εγκαταστάσεις των Σχολών Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης των «Μαθητικών Καλλιτεχνικών Αγώνων Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη 2020». Στην προβολή θα παρευρεθούν οι συμμετέχοντες στους αγώνες μαθητές με τους γονείς τους.

- Θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας τον Μάρτιο στην Αθήνα, συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου 2020, στις εγκαταστάσεις της  Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών στο Ψυχικό. Περισσότερες πληροφορίες για την προβολή αυτή, θα δημοσιοποιηθούν στο εγγύς μέλλον.

- Θα υπάρξει κεντρική εκδήλωση προβολής της ταινίας στην Αθήνα από τον «Συνδέσμο των εν Ελλάδι Ζωγραφειωτών» σε κεντρική αίθουσα Αθηνών με ελεύθερη την είσοδο στο κοινό, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς.  

Να σημειώσουμε ότι όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν στο YouTube το τρέιλερ της ταινίας “Zografeion Lyceum by Yorgos Moutevellis”.

Γρηγόρης Κεσίσογλου




…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 25 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2020 – 2021, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225


Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr