Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΕΙΟΥ ...ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟΤα παιδιά  ζωγραφίζουν στον τοίχο … με τον Γιώργο Χατζηνάσιο στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός»

Μία μοναδική εμπειρία  θα ζήσουν οι μαθητές του Ζωγράφειου Γυμνασίου Κωνσταντινούπολης και της ΣΤ΄ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη,  καθώς θα μοιραστούν  με τον διακεκριμένο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο τη σκηνή του  Φιλολογικού  Συλλόγου  «Παρνασσός», για να παρουσιάσουν  την παράσταση   «Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο…».

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται με την ευγενική συμπαράσταση της Πανελλήνιας Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ» (Παράρτημα Ν. Ψυχικού) και υπό την αιγίδα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» θα λάβει χώρα, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017  στις 7.30 μ.μ.
Οι παραβρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και δύο video, το ένα για τη ζωή και το έργο του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου και  το  άλλο με  αποσπάσματα από την ίδια παράσταση που είχε πραγματοποιηθεί   στο Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης, τον Νοέμβριο του 2015, στο οποίο αποτυπώνεται το κλίμα συγκίνησης που επικρατεί στις εκδηλώσεις αυτού του ιστορικού σχολείου.   
Παρακαλούμε για τη δημοσίευση/μετάδοση/ανάρτηση του Δελτίου Τύπου και την κάλυψη της εκδήλωσης.

Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2015, στην Κωνσταντινούπολη.