Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 

Σύνδεσμος Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΔΕΚΑΕΤΗΡΙΔΑΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 


Ο Σύνδεσμος μας φέτος εορτάζει αισίως την επέτειο των 10 ετών από την ίδρυσή του. Και η επέτειος αυτή προσλαμβάνει χαρακτήρα πανηγυρικό όχι για να φανερώσει τα επιτεύγματα και τις δραστηριότητές του αλλά κυρίως για να αναζωπυρώσει τους οραματισμούς και τους στόχους του Συνδέσμου.

Ο Σύνδεσμος μας ιδρύθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2011, ως ένα συντονιστικό όργανο και φορέας των Κοινοτήτων μας. Έκτοτε προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κοινά θέματα που αφορούν την ομογένεια, με την στήριξη των Κοινοτήτων μας και πολλών ομογενών και σκοπός του είναι να συνεχίσει να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν και να αναζωογονεί με νέες ιδέες την ομογένεια. Θα διοργανωνόταν, ως συνήθως,  μια εκδήλωση εορτασμού της επετείου αλλά οι γνωστές συνθήκες της πανδημίας προς το παρόν δεν το επιτρέπουν.

Ευχαριστούμε όλους τους υποστηρικτές μας με επικεφαλής τον πνευματικό μας πατέρα και ηγέτη την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, για την ηθική, πνευματική και υλική συμπαράσταση Του, τις Κοινότητες μας, τα ιστορικά ομογενειακά εκπαιδευτήρια μας, τους Κωνσταντινουπολίτικους φορείς του εξωτερικού με επικεφαλής την Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών – ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ, τις ομογενειακές εφημερίδες  της Πόλης μας και των Αθηνών και όλους τους λοιπούς που μας συμπαραστέκονται.

Ευχόμαστε να ξεπεράσουμε τα δεινά που μας περιβάλλουν και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.

Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 25 Ευρώ.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2021 – 2022, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr

Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

 

 

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.

Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr