Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΟΙ ΡΩΜΗΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 19ο ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ



Η Ένωση Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο των εορτασμών της 50στης επετείου από την ίδρυση της, οργανώνει επιστημονικό συνέδριο με τον παραπάνω τίτλο.
Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε το δελτίο τύπου και το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Παράλληλα με το συνέδριο των 50 Χρόνων στις 7 Μαρτίου 2020 στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί  συναυλία με την Dilek Koç "Από την Πόλη στην Θεσσαλονίκη".


Το κοινό, προσκλήσεις μπορεί να προμηθευτεί από τα γραφεία της Ένωσης και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούμ τις προσκλήσεις τους έγκαιρα. Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δεν θα διατίθενται την ημέρα εκείνη στην είσοδο του θεάτρου.
Για επιπλέον πληροφορίες στα τηλέφωνα 6945791781 Δημήτρης Γεωργιάδης και στο τηλέφωνο της Ενώσεως 2310419594 τις απογευματινές ώρες.
 






…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 25 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2020 – 2021, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225


Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr