Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Ο ΣΜΥΡΝΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΟ ΤΟΥ





Την προσεχή Δευτέρα (19.11.2008), στις 18.30 μ.μ. , η Εστία Ν. Σμύρνης οργανώνει στην αίθουσα τελετών του μεγάρου της (Κων. Παλαιολόγου 1, Ν. Σμύρνη) εκδήλωση μνήμης για τον αξέχαστο Σμυρναίο καθηγητή της Ηλεκτρονικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Μιχαήλ Αναστασιάδη, κατά την οποία θα μιλήσω με θέμα: Ο Σμυρναίος καθηγητής Μιχαλάκης Αθ. Αναστασιάδης.

Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσουν, επίσης, ο κ. Γεώργιος ΦΙΛΟΚΥΠΡΟΥ, ομοτ. καθηγητής του ΕΚΠΑ, με θέμα: Ο καθηγητής Αναστασιάδης και η Ηλεκτρονική Φυσική και Πληροφορική του Εθν. Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Εμμανουήλ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, φυσικός ραδιοηλεκτρολόγος, με θέμα: Μιχαήλ Αναστασιάδης ένας πρωτοπόρος στην Ραδιοηλεκτρολογία, η κ. Τόνια ΚΑΦΕΤΖΑΚΗ, φιλόλογος – ιστορικός, με θέμα: Ο Μιχαήλ Αναστασιάδης και η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης και θα προβληθεί βίντεο με φωτογραφικό υλικό από τη ζωή του καθηγητή Μιχ. Αναστασιάδη.
Θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κ.κ. Στράτος ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ και Τάκης ΦΙΛΝΤΙΣΗΣ, πρόεδρος και αντιπρόεδρος – αντίστοιχα - της Ενώσεως Ελλήνων Φυσικών.

Η παρουσία σας θα μου δώσει μεγάλη χαρά.

Με θερμές ευχαριστίες
και ξεχωριστή τιμή

ΝΙΚΟΣ Χ. ΒΙΚΕΤΟΣ

Τ.Θ. 71509 – 162 10 Βύρωνας

* Στο πλαίσο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί απονομή τιμητικού διπλώματος μετά μεταλλίου σε μέλη της Εστίας, που συμπλήρωσαν 15ετία στις τάξεις του Σωματείου.


Η ΕΝΤΥΠΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
…Διαβάστε στην «Ανατολή» ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Σε όσους εγγραφούν συνδρομητές στην εφημερίδα «Ανατολή», για τα έτη 2018 – 2020, προσφέρουμε ΔΩΡΟ το βιβλίο μας «ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Ανθολόγιο Καππαδοκικής Πατριδογνωσίας» (αξίας 15 ευρώ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli-@otenet.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli-@otenet.gr