Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΝΑΣΟ

Γράμμα από την Σινασό
Ένας σύνδεσμος με το παρελθόν και το παρόν της Καππαδοκίας


Από την πρόσφατη Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στη Σινασό της Καππαδοκίας (φωτογραφία Ibrahim Yucel)

Αγαπητοί αναγνώστες
Με χαρά ανακοινώνουμε την νέα συνεργασία που ξεκινά η εφημερίδα «Ανατολή» και η διαδικτυακή σελίδα PaxCappadocia, υπό τον τίτλο «Γράμμα από την Σινασό». Τη PaxCappadocia διαχειρίζεται ο κ. Ibrahim Yucel που κατοικεί στη Σινασό της Καππαδοκίας.

Τα άρθρα που θα δημοσιεύονται στην ελληνική από την «Ανατολή» και στη τουρκική από την PaxCappadocia, θεματολογικά θα αφορούν την Καππαδοκία και θα συντάσσονται από τον διαχειριστή της σελίδας PaxCappadocia.
Προσδοκούμε στη στήλη αυτή να δημοσιεύουμε, ένα σχεδόν αιώνα μετά την «Ανταλλαγή Πληθυσμών», θέματα που αφορούν την Καππαδοκία και ενδιαφέρουν τους απογόνους των Ρωμηών Καππαδοκών, οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.
Επειδή στον καθορισμό των θεμάτων προτεραιότητα θα έχουν τα αιτήματα των αναγνωστών μας, έχει ιδιαίτερη σημασία να μάς στείλετε τα θέματα για τα οποία θέλετε να γράψουμε.
Με τους συντελεστές της στήλης μπορείτε να επικοινωνείτε στις εξής ηλ. διευθύνσεις: anatoli@hol.gr  (στην ελληνική) και imeyladresim@hotmail.com (στην τουρκική).
«Ανατολή» & PaxCappadocia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣΤΗΝ «ΑΝΑΤΟΛΗ»
…Ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli@hol.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Για όσους εγγραφούν τώρα συνδρομητές, η συνδρομή των 20 Ευρώ, θα καλύπτει την περίοδο μέχρι τέλους του 2018.

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli@hol.gr